Vi valgte at få et firma til at gøre rent i vores lejlighed.

Vi valgte at få et firma til at gøre rent i vores lejlighed.

Så blev det tid til endnu en post fra mig.

 

I går tog jeg den “vilde” beslutning at ansætte et firma til at gøre ugentligt ren i vore hus her på Islands Brygge i København.

Jeg har længe gået og “truet ” manden med at jeg ikke gad gøre rent mere og jeg ville hyre et privat rengørings firma til at gøre rent for os.

Vi har egentligt nok at se til mig og min mand og hvis jeg så også skal i gang med rengøring når jeg kom hjem fra job ja så vilde jeg helt sikker ende ud med at få stress.

Vi er en familie på 4 manden og mig og så 2 børn på henholdsvis 4 og 9 år.

 

Her kan du se vores stue efter at rengoeringkbh.dk har været der

vores soveværelse

 

Jeg syntes det er vigtigt at man har tid sammen med sin familie når man har fri og ikke skal bruge al fritiden på sure pligter så som rengøring og den slags.

Hvor er jeg da egentlig stolt over jeg fik taget mig sammen til at hyre et rengøringsfirma i København til at gøre rent for os.

Lige tilslut vil jeg gerne benyttet lejligheden til at give et par rosende ord til rengøringsfirmaet som vi valgte med på vejen.

De lever altid et flot rengøringsarbejde, de er altid venlige og smilende når de kommer. de har nogen billig rengørings priser. vi er yders tilfredes med deres rengøring.

Søger du et firma til rengøringshjælp, privat rengøring i København så ser deres side lige her der er også kontakt oplysninger og web adresse der…

admin

Lukket for kommentarer.