Vi fandt en dygtig og billig maler og Gulvfirma i København

Vi fandt en dygtig og billig maler og Gulvfirma i København

Mig og min mand vi har lige købt en ny lejlighed i København, vi har længe været på udkig efter en lejlighed men den rigtige havde bare ikke været der, før nu.

Det var et rent tilfælde at vi stødte på den he lejlighed som ligger på Amager. Det var en af mine bedste veninders brores ven der havde den tilsalg, vi var over ved min bror hvor vi fik kaffe det ringede på døren og det var min brors ven der lige kom forbi han ville lige fortælle min bror at han havde besluttet sig for at nu skulle lejligheden sælges. Nysgerrig som jeg er spurgte jeg ind til hvor lejligheden lå og hvor stor den var. Han forklarede os det. jeg kiggede på min mand og sagde det lyder ikke tossete faktisk lyder det som noget vi hare set efter længe…. Vi  drak kaffen færdig hoppeide i vore overtøj og ud i bilen . Vi ankom til hans lejlighed vi var der i 5 min og bum så havde vi fundet os en lejlighed I København og så på Amager..

malermesteren

Der var nogen småting der skulle ordens før vi kunne flyttet ind så som gulvafslibning og væge og lofter skulle også males.

Vi kendte ikke til nogen maler i København så vi tog internettet i brug og Googlede maler København og der stødte vi på et malerfirma som hed : koebenhavnmalerfirma.dk jeg ringede dem op og aftalte at de skulle komme ud og se på lejligheden . De kom som aftal og var utrolig venlige de var ejeren af malerfirmaet og en maler lærling der var med. de målte lejligheden op. vi snakkede om hvilke farver vi kunne tænke os malermesteren havde en masse gode tip til farve valg.. vi besluttede os for farver og aftalte en pris med malermesteren og et start tidspunkt.

Nu er det hele bare fikset der er både malet lofter og væge, gulvet er afslebet og er fint som nyt vi fik et anet firma i København til at slibe vores gulve, jeg troede ikke at gulvafslibning kunne gøres så flot, det var malermesteren der anbefalede os at søge efter gulvafslibning København og så vælge et firma der havde god erfaring og ekspertisen i orden.

Der er tilføjet lidt links på siden , for at gøre det muligt for dig at finde de samme dygtige fagmænd som vi gjorde.

admin

Lukket for kommentarer.