SKRIVE EN BOG?

SKRIVE EN BOG?

DRØMMER DU OM AT SKRIVE EN BOG?

Her på hjemmesiden kan du lære alt, hvad du har brug for at vide for at skrive en fremragende non-fiction bog, som dine læsere vil elske. Du kan dykke ned i lige præcis den del af processen, som er den største udfordring for dig – eller du kan hoppe på et forløb, hvor vi kommer rundt om hele processen.

Det er altså slut med at tænke:

  • Kan jeg virkelig skrive en bog?
  • Hvordan skal jeg få tid til det?
  • Er min ide mon god nok?
  • Er der nogen, der gider læse min bog?
  • Der er sikkert ikke nogen, der vil udgive den.
  • Hvor skal jeg starte?
  • Hvordan bliver jeg nogensinde færdig?
  • Skriver jeg overhovedet godt nok til at skrive en hel bog?

Mine kurser og bøger er skræddersyet til dig, der kæmper med tanker som disse. Hvis du er klar til at give slip på tvivlen og frustrationerne, kan du få den hjælp, du har brug for lige nu. Både kurserne og de fleste af bøgerne her på siden er nemlig digitale, så du kan købe og downloade dem med det samme. Du kan altså være i gang om et par minutter.

I spalten til højre finder du desuden links til tre sider med gratis ressourcer. På bloggen er der også et væld af værktøjer, genveje, strategier, indsigter og hemmeligheder at dykke ned i.

Vil du være sikker på, at du ikke går glip af nye ting her på siden, så skriv dig op til min ugentlige inspirationsmail.

admin

Lukket for kommentarer.