Sådan pakker du din kuffert til ferien

Sådan pakker du din kuffert til ferien

Når ferien står for døren og kufferten skal pakkes, så kan det være en fordel at organisere indholdet i din kuffert så praktisk som muligt. På den måde sikrer du dig, at du får alle de nødvendige sager med, at du får skabt plads til souvenirs på hjemrejsen, og at dit tøj ikke roder rundt og bliver krøllet.

Når du pakker tøj og accessories til ferien, så er det en fordel altid at tjekke vejrudsigten inden pakningen. Uanset om du skal på badeferie, storbyferie eller skiferie, så vil det store spørgsmål altid være: Hvad skal med på rejsen? Hvorvidt indholdet i kufferten skal være præget af sandaler og kjoler, komfortabelt tøj og praktiske sko, eller lune strik og lange bukser, afhænger selvfølgelig af ferietype og destination.

Pakkelisten

Uanset om du skal pakke til en weekend, en uge, fjorten dage eller en længere periode, så kan det være en fordel at starte med at tænke ferien igennem og få lavet en udførlig pakkeliste. På den måde får du kun pakket det mest væsentlige ned og får samtidig skabt lidt ekstra plads til souvenirs, som de fleste har med på hjemrejsen. Når du skal ned og nyde solen og varmen på badeferien, så skal du selvfølgelig huske de luftige kjoler, sandalerne og badetøjet. Er du den aktive type kan du med fordel pakke træningstøjet og løbeskoene ned og nyde en god træning eller løbetur i det gode vejr. Skal du på storbyferie med veninderne så sørg for at få pakket en masse praktisk tøj. Som regel skal man ud at opleve en masse kultur og seværdigheder, og her kan det være en fordel med et par praktiske sneakers og muligheden for at skabe lag på lag-outfits, så du er godt dækket ind til al slags vind og vejr. Skal du gå meget rundt til de forskellige destinationer, bør du have en lille rygsæk med hvor du kan pakke de nødvendige ting til turen. Det kan fx være en vandflaske, et par skiftesko, en lun trøje eller en paraply. Tykke trøjer, kraftige støvler og store vinterjakker fylder ofte en del i kufferten. Derfor kræver skiferien som regel lidt ekstra kuffertplads. Her bør du huske at pakke termotøj, lange bukser, strikbluser, handsker og hue ned.Du kan også købe online tøj til kvinder her. Det kan være en fordel at skabe sig et overblik over indholdet i kufferten ved at lægge det på sengen før du pakker det ned i kufferten. På den måde glemmer du hverken underbukser eller strømper, og får heller ikke pakket unødvendige tøjdele ned.

Organiser indholdet i din kuffert

Når du pakker kufferten til ferien, kan det være en fordel at udvælge neutrale dele som kan mixes og matches på forskellige måder. På den måde får du ikke pakket overflødige styles ned, som du alligevel ikke får brug for. Når du skal organisere kuffertens indhold, så kan det være fordelagtigt at pakke de tunge ting nederst og de lette og mere sarte items øverst. Det skaber balance i kufferten, så den bliver lettere for dig at transporterer, og vil samtidig give mere struktur og orden i dine personlige sager.

Undgå krøllet tøj

Hvis du vil undgå at dit tøj ligger krøllet i kufferten når du ankommer til destinationen, så er det helt afgørende, at du får foldet tøjet på de rigtige måder. Du kan med fordel rulle dine forskellige tøjdele sammen og lægge dem i spænd i kuffertens kompressionsremme. På den måde vil tøjet ikke ligge og glide rundt, og du vil faktisk også få skabt ekstra plads i din kuffert – en ren win-win. Er uheldet ude, og tøjet alligevel blevet krøllet undervejs, så hæng tøjet på bøjler når du ankommer. Et tip er at hænge tøjet ud på badeværelset mens du tager et bad. Dampen kan afhjælpe krøller og folder i tøjet, og så er strygningen hjemmefra alligevel ikke gået til spilde.

Blogger1

Skriv et svar