En bedemand i Faaborg

En bedemand i Faaborg

Vi snakkede lidt frem og tilbage og aftalte at mødes allerede dagen efter til en kop kaffe. Efter min snak med hende blev jeg bevidst om, hvordan fremgangsmåden skulle være.

Jeg blev informeret om, hvilke ting jeg selv kunne sørge for, i tilfælde af, at jeg ville spare penge – dette var ikke en realitet.

Jeg havde simpelthen ikke overskuddet til, at skulle sørge for alle disse praktiske opgaver ovenpå et dødsfald. Derfor var jeg glad for, at disse bedemænd i Faaborg var behjælpelige til, at hjælpe mig igennem de praktiske ting. Såsom hvile kranse der skulle være på kisten, men også med at få transporteret gravstenen ud.

Vigtigst af at, var at disse bedemænd i Faaborg hjalp mig med, at guide til, hvilket tøj de synes ville være smukt at begrave min kære bedstefar i.

Jeg fandt tøjet og de tog sig af det, og smukt lagde min bedstefar i kisten på dagen. Derudover var disse bedemænd i Faaborg gode til at hjælpe med, at sætte en dødsannonce i avisen, jeg fik skrevet en smuk besked med, at man gerne måtte kigge forbi til ceremonien, men at man endelig også var velkommen til at få en kop kaffe i vores have efter begravelsen.
Alt i alt er min totaloplevelse af disse bedemænd i Faaborg helt i top, og jeg vil til hver en tid give de bedste anbefalinger.

Hun er også bedemand i Odense

Skulle de bo I Odense så ved jeg også at hun hjælper der du kan læse mere om bedemand I Odense her på hendes hjemmeside.

 

Hvis du har lyst til at læse en artikel jeg har skrevet om en maler i Aarhus så kan du læse om den maler her

admin

Lukket for kommentarer.