Det var ikke så nemt at finde en dygtig vinduespudser i København.

Det var ikke så nemt at finde en dygtig vinduespudser i København.

Hvis du skal have pudset dine vinduer og du  bor i København eller omegn så læs med her.
Vi bor i gentofte og vi har længe gået og snakket om at det kunne være dejligt med en professionel vinduespudser, men vi er bare ikke nået længer end til snakken før nu.

 

Min kone fandt en vinduespudser !!

Min kone tog sig endelig sammen til at finde en vinduespudser i København da jeg ikke selv havde fået nosset mig til det.

Jeg har en super kone 🙂

Nå men hun ringende rundt til nogen forskellige vinduespudser firmaer her i det indre København, flere af dem hørte hun aldrig fra selv om de lovede at vende tilbage med et tilbud på en månedlig vinduespolering af alle vores vinduer.
Blandt dem var der dog et hæderligt vinduespudser firma som efter 24 timer kontaktede os pr tlf , de ville gerne komme forbi og give os et tilbud.

Vi besluttede os for at vi ville benytte os af deres tilbud, så den dag i dag er det det her firma der pudser vores vinduer her i København / Gentofte.
De har aldrig svigtet os de lever al tide et flot resultat, jeg ville aldrig selv kunne polere mine vinduer som de gør.

 

Et link til en dygtig vinduespudser.

Jeg har linket til deres hjemmeside midt på teksten hvis du skulle få brug for en vinduespudser i København og her er der også et link.

Den flotteste vinduespudsning jeg har set

Jeg må sige at det er den flotteste vinduespudsning i København jeg har set, slet ingen striber ingen pletter , vinduerne er bare så flotte.

Klik her hvis du søger vinduespudsning I København og du vil få fat på den bedste vinduespudser i hele København.

Til sidst vil jeg bare benytte lejligheden til at fortælle at jeg i går blev morfar til en lille nyfødt dreng på 3880 gram…

ha en rigtig god dag venlig hilsen den lykkelige nybagte morfar med ny pudsede vinduer.

admin

Lukket for kommentarer.